Kaikkien aikojen koskettavin X Factor -esitys – kaikki vuodattivat kyyneleitä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa nykyisin levinnyt realitysarja X Factor on kautta aikojen pyrkinyt muiden vastaavien ohjelmien tavoin esittelemään mahdollisimman koskettavia tarinoita kilpailijoista, mutta nyt kaikki aikaisemmat tarinat on lyöty laudalta kertaheitolla. Lavalle asteli nimittäin Jillian Jensen.

Kuva: YouTube

Heti lavalle asteltuaan Jillian kiitti tuomari Demi Lovatoa koulukiusaamisen vastaisesta työstä ja teki sen kyynelehtien. Niin ikään koulukiusattu Lovato vuodatti itsekin kyyneleitä äärimmäisen tunnelatauksen sisältäneen esityksen aikana. Varsinainen purkaus seurasi kuitenkin vasta esityksen jälkeen, kun sekä tuomaristo että yleisö katseli tapahtumia kyyneleet silmissä. Jopa Simon Cowellin silmät kostuivat ja hän totesi sen tapahtuneen nyt ensimmäistä kertaa elämässään.