Koulutyttö kokeili karaokea supermarketissa – huikea esitys pysäyttää

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kantritähti Dolly Partonin säveltämä ja aikoinaan Whitney Houstonin esittämä I Will Always Love You -kappale on yksi maailman tunnetuimmista balladeista, ja se lukeutuu edesmenneen naislaulajan Whitney Houstonin tulkitsemana maailman menestyneimpiin kappaleisiin.

Kuva: YouTube

Hittiä pidetään myös hyvin haastavana laulukappaleena. Nyt verkossa on julkaistu video eräästä nuoresta tytöstä, joka laulaa karaokea Filippiineillä sijaitsevassa supermarketissa. Reppuselkäinen tyttö esittää legendaarisen I Will Always Love You -kappaleen, jonka lyriikat pyörivät pienessä televisioruudussa.

Kaupassa olijat yllättyvät täysin, kun he huomaavat tytön lahjakkuuden. Teini nimittäin saa huikeat aplodit yleisöltä, kun hän laulaa kyseisen kappaleen huippukohdan upeasti. Aasialaistytön yllättävä karaoke-esitys on kerännyt muutamassa päivässä yli 140.000 katsojakertaa YouTube-palvelussa.