Hämmentävä nettisovellus: Poistaa Chris Brownin kaikilta nettisivuilta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiphop-artisti Chris Brown tuli jokunen vuosi sitten laajalti tunnetuksi aivan muusta syystä kuin musiikkinsa ansiosta. Rihannan kanssa seurustellut mies nimittäin hakkasi miljoonien ihaileman tyttöystävänsä Grammy-gaalan aattona ja sai tapauksesta myöhemmin myös tuomion.

23-vuotias Chris Brown ei ole luonnollisestikaan päässyt eroon naisenhakkaajan maineestaan, vaikka on sitä kovasti yrittänyt. Nyt verkossa leviää uusi nettiapplikaatio, jossa räppäri on joutunut varsinaisen vainon kohteeksi. Google Chrome -selaimeen liitettävä Brownout-niminen applikaatio poistaa kaikki internetistä löytyvät maininnat Chris Brownista.

Torontolaisen AUX-musiikkiblogin tuottajat loivat applikaation, kun he kyllästyivät räppäristä kertovaan uutisointiin. Brown on ollut kiihkeän uutisoinnin kohteena vuodesta 2009 lähtien jouduttuaan ongelmiin ex-tyttöystävänsä pahoinpitelystä.

– Jos hän haluaa ottaa tatuoinnin niskaansa, joka näyttää aivan Rihannalta, asiasta kirjoitetaan. Mutta jossain kohtaa Chris Brownin idioottimaisuuteen kyllästyy. Rakensimme alustan, joka tunnistaa kyseisen sanan ja poistaa ne kokonaan. Voit nähdä kaiken paitsi hänen kasvonsa ja nimensä, kertoo tuottaja Sam Sutherland CBS Local -kanavalle.

Chris Brown pidätettiin äskettäin aseiden hallussapidosta BET-palkintogaalassa. Palkintogaalan vieraana ollut henkilö vahvisti X17-sivustolle, että Chris Brown otettiin kiinni kesken juhlien ja kuljetettiin Los Angelesin poliisiasemalle. Aiemmin tänä vuonna häntä uhkasi vankilatuomio myös rikottuaan naisfanin matkapuhelimen. Parhaillaan poliisi selvittelee Chris Brownin ja Draken veriseksi paisunutta baaritappelua.