Snooki yllättyi – Rihanna tarjoutui lapsenvahdiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna oli äskettäin otsikoissa ajauduttuaan julkiseen riitaan Joan Riversin kanssa. Diili-ohjelmasta tuttu Rivers haukkui Rihannan rakkauspuheet, mutta laulaja antoi kaksin verroin takaisin.

24-vuotias tähti teetätti äskettäin rintojensa alapuolelle uuden suurikokoisen, egyptiläistä Isis-jumalatarta esittävän tatuoinnin. Nyt Rihanna on yllättänyt Jersey Shore -sarjasta tutun julkkisäiti Snookin, kun poppari tarjoutui vasta synnyttäneelle kaunottarelle lapsenvahdiksi. Snooki ylisti Twitter-blogissaan supertähden We Found Love -kappaletta, johon hän saikin ystävällisen vastauksen.

– Kiitos! Kerro minulle, jos tarvitset lapsenvahtia, vastasi Rihanna.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti taannoin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.