Victorian enkelin rinnat ihmetyttävät – photoshoppaus lähti käsistä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eteläafrikkalainen mallikaunotar Candice Swanepoel on noussut yhdeksi kuumimmista huippumalleista. Victoria’s Secret -alusvaatemalli oli taannoin otsikoissa langanlaihan olemuksensa vuoksi. Sittemmin hän on onnistunut saamaan hieman lisää massaa vartaloonsa.

Kuva: Victoria’s Secret

Nyt tuoreimmissa Victoria’s Secretin mainoskuvissa neitokaisen massaa näyttää kerääntyneen hieman liiankin paljon yhteen kohtaan. Mainoskuvassa Candicen vasemmanpuoleinen rinta näyttää yllättäen paisuneen huomattavan suureksi verrattuna toiseen puoleen. Syyksi veikataan biologisten syiden sijaan kuvien käsittelyn yhteydessä sattunutta photoshop-mokaa.

Kuva: Victoria’s Secret

23-vuotias Candice Swanepoel aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana. Swanepoel on koristanut esimerkiksi Kreikan ja Italian Vogue -lehtiä ja Niken mainoksia. Taannoin sinisilmäinen kaunotar nousi Forbes-lehden maailman parhaiten tienaavien mallien listalle reilun kahden miljoonan euron vuosituloillaan. Candice Swanepoel on seurustellut brasialaisen poikaystävänsä Hermann Nicolin kanssa 17-vuotiaasta asti.