Lady Gaga paljastaa kaiken?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime viikolla poppari joutui kohun keskelle paino-ongelmiensa vuoksi, ja poppari myönsi lihoneensa yli kymmenen kiloa.

Pian Lady Gagan fanit saattavat tietää idolinsa elämästä enemmän kuin toivovatkaan, sillä tähden kerrotaan suunnittelevan päiväkirjojensa julkaisua. Eriskummallisena pidetty poptähti pitää tarkkaa kirjaa elämänsä käänteistä, ja raapustaa raporttien mukaan jatkuvasti ajatuksiaan päiväkirjaansa.

– Kun Lady Gaga kiertää maailmaa, hän kirjoittaa kaiken tapahtuneen päiväkirjaansa. Se sisältää hänen ajatuksensa, tunteensa, piirroksia, kuvia ja jopa äidin kanssa kirjoitettuja kirjeitä. Hän sanoo harkitsevansa kirjan julkaisemista jonain päivänä, kun ajoitus on oikea, kertoi lähde The Daily Star -lehdelle.

Poptähden kerrotaan haluavan pitää kaikki muistonsa yksissä kansissa, jotta hänellä olisi tulevaisuudessa jotain esiteltävää lapsilleen. Neitokainen ei aio ottaa rahallista voittoa päiväkirjojensa julkaisemisesta, sillä lähteen mukaan hän haluaisi antaa tuotoksensa lahjana faneilleen.

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.