Miestähti innostui Fifty Shades of Greyn seksikohtauksista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

E.L. Jamesin kirjoittama Fifty Shades of Grey -erotiikkakirja on ollut tänä vuonna runsaasti otsikoissa jättimäisen menestyksensä johdosta. Äitipornoksikin kutsutulle teokselle ollaan suunnnittelemassa elokuvaversiota, jonka pääosaan on ehditty kaavailla jo monia tunnettuja tähtinimiä.

Nyt uusimpien raporttien mukaan ruoskan heiluttamisesta pitävän monimiljonääri Christian Greyn rooliin ollaan harkitsemassa Veronica Mars -televisiosarjasta tuttua Max Greenfieldiä. Mieheltä tiedusteltiin halukkuutta näytellä kyseistä roolia tulevassa elokuvasarjassa, ja tähti ilmaisikin olevansa kiinnostunut osasta. Seksikkään kirjasarjan alastonkohtaukset saivat koomikon vain innostumaan.

– Se ei olisi ongelma. Kysymys on enemmän siitä, haluavatko he nähdä niin paljon intensiivisyyttä valkokankaalla, sillä sitä aion todellakin tuoda sinne, kertoi Max Greenfield E! Online -sivustolle.

Näyttelijäuros esiintyy parhaillaan New Girl -nimisessä komediasarjassa Zooey Deschanelin rinnalla. Hänen lisäkseen monet muutkin Hollywood-urokset ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Fifty Shades of Grey -elokuvan miespääosaan. Ehdolla ovat huhujen mukaan muun muassa Ryan Gosling, Ian Somerhalder, Matt Bomer, Alex Pettyfer, Alexander Skarsgård ja Jake Gyllenhaal.