Nicole Coco Austinin paita ei muotoja peittänyt

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Tällä kertaa 33-vuotias kurvitar halusi esitellä silikonitäytteisiä rintojaan. Coco pukeutuikin tämän vuoksi läpinäkyvään paitaan ja julkaisi tilanteesta ikuistetun otoksen Twitter-blogissaan. Kuviollinen paita paljasti anteliaasti sisältönsä, eikä peittänyt tippaakaan esimerkiksi neitokaisen nännejä.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.