Nicole Minetti ihastutti bikinimallina Milanossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiset kaunottaret ovat olleet kuluvan viikon aikana tavallista enemmän esillä medioissa. Nyt rannalta on bongattu paparazzikuviin saapasmaan kohukaunotar Nicole Minetti, joka on tehnyt viime aikoina yllättäen uraa myös politiikassa.

Nyt Nicole Minetti on kuvattu pitkästä aikaa mallihommissa, kun hän keikisteli näyttävästi Milanon muotiviikoilla järjestetyn Parah kevät/kesä 2013 -muotinäytöksen catwalkilla.

29-vuotias Nicole Minetti on tullut italialaisille tutuksi televisiotähtenä ja poliitikkona, mutta taannoin hän nousi kohuotsikoihin pääministeri Silvio Berlusconin seksiskandaalissa. Minettin väitettiin välittäneen poliitikolle prostituoituja, mutta hän kiisti syytökset jyrkästi. Tutkimuksissa selvisi, että Berlusconin henkilökohtaiselta pankkitililtä oli siirretty vuosina 2009 – 2011 peräti 400.000 euroa Minettille. Berlusconi kertoi antaneensa rahat hyvää hyvyyttään.