Paris Jacksonista varttui näyttävä teinikaunotar – ryhtyi seurustelemaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin 14-vuotias tytär Paris Jackson sai taannoin ensimmäisen elokuvaroolinsa. Isänsä jalanjäljissä supertähteyteen tähtäävä Paris nähdään Lundon’s Bridge and the Three Keys -elokuvassa, jonka tuotosta merkittävä osa menee hyväntekeväisyyteen.

Nyt 14-vuotias Paris Jackson on kuvattu viettämässä vapaa-aikaansa yhdessä ystäviensä kanssa Los Angelesin Century Cityssä Westfieldin ostoskeskuksessa. Michael Jacksonin tytär näytti olevan treffeillä tuntemattomaksi jääneen lippispäisen nuoren miehen kanssa. He suuntasivatkin yhdessä elokuviin.

Taannoin Paris avautui Glamour-lehdelle näyttelijän uraansa koskevista haaveista. Neitokainen kertoo kohdanneensa asiasta paljon vastustusta perheensä taholta. Hänen popparitätinsä Janet Jacksonin muistetaan aiemmin sanoneen julkisuudessa, että Paris on liian nuori siirtymään viihdemaailmaan.

Paris Jackson teki äskettäin haastattelun Oprah Winfreyn kanssa. Nuori neitokainen kertoi muun muuassa kohdanneensa koulukiusaamista, kun hän siirtyi kotiopetuksesta tavalliseen oppilaitokseen. Paris Jackson kertoi joutuneensa kiusatuksi myös internetin välityksellä. Julkkistytär kertoi olevansa hyvin tarkka kavereidensa suhteen, sillä hän on huomannut monien yrittävän hyötyä hänen ystävyydestään.