Poliisikin hämmentyi: Nainen ohjasi autoa polvillaan – pistääkseen heroiinia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poliisit joutuvat lähes päivittäin tekemisiin rattijuoppojen ja huumehuuruissa autoa ajavien henkilöiden kanssa. Liikennettä vaarantavat rikolliset jäävät yleensä kiinni holtittoman ajotyylin takia. Nyt erään amerikkalaisen naisen uutisoidaan jääneen kiinni huumeiden käytöstä auton ratissa.

Daytonin poliisilaitoksen poliisi Mark Orick pysähtyi perjantaina virka-autollaan liikennevaloissa 25-vuotiaan Abby Elsnerin ohjaaman auton viereen. Poliisi seurasi naisen toimia ja hän huomasi järkytyksekseen Elsnerin ohjaavan Honda Civic -merkkistä autoa polvillaan. Nainen piti nimittäin käsiään ilmassa ja pisti samaan aikaan käsivarteensa heroiinia.

Abby Elsner näki pian sivullaan poliisin ja poisti neulan käsivarrestaan. Hän heitti sen etupenkillä istuneen matkustajan Shawn Abbylle, joka piilotti huumepiikin vyönsä alle. Poliisi pysäytti kaksikon ja tutki heidän autonsa. Kaksikkoa syytetään nyt heroiinin ja huumevälineiden hallussapidosta, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.