Teinityttö sai tietää olevansa raskaana – synnytti 20 minuuttia myöhemmin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalta kantautuu silloin tällöin erikoisia synnytystarinoita, joissa viimeisillään raskaana olevat naiset ovat synnyttäneet jälkikasvunsa esimerkiksi automatkalla. Nyt The Sun -lehti uutisoi erään brittiläisen teinitytön yllättävästä raskaudesta.

Emma Hobday -niminen teinityttö kiidätettiin vuonna 2010 sairaalaan, kun hänen vatsassaan tuntui rajuja kouristuksia koulumatkan aikana. Sairaalaan päästyään Hobday järkyttyi, sillä hän sai tietää olevansa viimeisillään raskaana.

Teinityttö ei juurikaan ehtinyt miettimään lääkärin yllätysuutista, sillä hän synnytti terveen poikavauvan 20 minuuttia myöhemmin. Opiskelijan mukaan hän oli täysin shokissa ja paniikissa, kun hän piteli vastasyntynyttä käsivarsillaan. Tyttö oli tapahtuneen aikaan 16-vuotias.

– En voinut uskoa sitä todeksi. Vasta kotiin päästyäni ymmärsin tilanteen. Menetin neitsyyteni yhdeksän kuukautta aiemmin. En uskonut, että ensimmäisestä seksikerrasta voi tulla raskaaksi, Emma Hobday kertoi lehdelle.

Nykyään 19-vuotias Emma Hobday kertoi toivovansa, että hän saisi tietää seuraavasta mahdollisesta raskaudestaan ajoissa. Teinityttö haluaa nimittäin nauttia raskausajastaan. Hobdayn mukaan synnytys tuli shokkina myös hänen silloiselle poikaystävälleen, jonka kanssa hän ei ole enää tekemisissä. Hobday on kasvattanut Jamie-poikansa vanhempiensa kanssa.