Big Brother -asukkaat riemastuivat: Talossa sirkuskoulu!

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -asukkaat suorittavat tällä viikolla sirkusteemaista viikkotehtävää. Heidän tulee pukeutua roolipukuihin ja suunnitella viihdyttäviä sirkusesityksiä. Viikkotehtävä huipentuu loppuviikolla sirkuksen ensi-iltaan.

Tänään aamupäivällä sirkushahmoiksi pukeutuneet asukkaat käskettiin pihalle Isoveljen käskystä. Sisälle päästyään he huomasivat talon olohuoneessa naisen. Asukkaat innostuivat, koska he saivat tietää naisen olevan sirkuskoulun opettaja.

– Siel on ihminen! Asukkaat huusivat yhteen ääneen.

– Tulkaa istumaan sohville. Olen linnanmäen sirkuskoulusta ja tänään opetellaan sirkustemppuja, Maiju Mustonen kertoi.

Nainen kertoi kilpailijoille ohjeet ja päivätehtävän ohjelman. Asukkaat muun muuassa esittelivät sirkusopettajalle roolihahmojaan olohuoneen keskellä. BB-Katarina esitteli roolihahmonsa sohvien luona, vaikka asukkaiden piti esitellä ne keskellä olohuonetta. BB-Teija ei pitänyt naisen käytöksestä ja hän käskikin Katarinaa siirtymään kaikkien eteen.

– Mene nyt sinne keskelle esittämään, Teija käski.

BB-Katarina lähti esittelynsä jälkeen wc-tiloihin, koska hän loukkaantui BB-Teijan kommentista. Katarina purskahti itkuun ja valahti vessassa maahan hautoen kasvot käsiinsä. Sirkusopettaja pyysi Katarinaa liittymään mukaan sirkusleikkiin, ja blondi siirtyikin pian muiden asukkaiden seuraan. Itkukohtauksen saanut Katarina pyyhki kyyneleensä ja jatkoi sirkusoppeja.