Räppäri Chris Brown jäi kiinni huumeista – vankila uhkaa?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hiphop-artisti Chris Brown tuli jokunen vuosi sitten laajalti tunnetuksi aivan muusta syystä kuin musiikkinsa ansiosta. Rihannan kanssa seurustellut mies nimittäin hakkasi miljoonien ihaileman tyttöystävänsä Grammy-gaalan aattona ja sai tapauksesta myöhemmin myös tuomion.

23-vuotias Chris Brown ei ole luonnollisestikaan päässyt eroon naisenhakkaajan maineestaan, vaikka on sitä kovasti yrittänyt. Mies joutui äskettäin Virginiassa ollessaan huumetestiin, jonka tulokset on nyt todettu positiivisiksi. Räppärin todettiin käyttäneen marijuanaa. Brown kiistää käyttäneensä huumeita Virginiassa, jossa niiden käyttäminen on kiellettyä.

Räppäri väittää poltelleensa marihuanaa sen sijaan Kaliforniassa, minkä ansiosta tuomari Patricia Schnegg päästi miehen tällä kertaa pelkällä varoituksella. Hän kuitenkin muistutti Brownia tämän menestyksen tuomasta asemasta.

– Nuoret ihmiset ottavat sinusta mallia, joten et voi käyttäytyä näin, sanoi tuomari Patricia Schnegg räppärille Radar Online -sivuston mukaan.

Räppäri joutuu marraskuun alussa uudelleen oikeuden eteen, jossa keskustellaan siitä, rikkoiko hän ehdonalaista tuomiotaan huumeiden käytöllä. Brownin tulee suorittaa ehdonalainen tuomionsa loppuun Kaliforniassa, koska on ollut jatkuvasti epäselvää paljonko mies on tehnyt siihen kuuluvaa yhteiskuntapalvelua. Mikäli hip hop -tähden todetaan rikkoneen ehdonalaistaan, voi hän päätyä vankilaan.

Chris Brown pidätettiin äskettäin aseiden hallussapidosta BET-palkintogaalassa. Palkintogaalan vieraana ollut henkilö vahvisti X17-sivustolle, että Chris Brown otettiin kiinni kesken juhlien ja kuljetettiin Los Angelesin poliisiasemalle. Aiemmin tänä vuonna häntä uhkasi vankilatuomio myös rikottuaan naisfanin matkapuhelimen. Parhaillaan poliisi selvittelee Chris Brownin ja Draken veriseksi paisunutta.