Imogen Thomas lihoi raskauden takia: ”Inhoan vartaloani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Walesilainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Miss Wales -missikilpailun voittaja esiintyi vuonna 2006 kolmen kuukauden ajan Big Brother -realitysarjassa.

Nyt 29-vuotias mallikaunotar on avautunut uusimmassa haastattelussaan saamistaan raskauskiloista. Viidennellä kuulla raskaana oleva Imogen Thomas kertoo inhoavansa muuttunutta kroppaansa. Lihomisen lisäksi myös raskausarvet, selluliitti ja rintojen suureneminen arveluttavat neitokaista.

– Olen menettänyt vartaloni hallinnan, inhoan liikakiloja kerännyttä vartaloani. Reisistäni on tullut paljon leveämmät ja pelkään myös raskausarpiani, kertoi Imogen Thomas Now-lehdelle.

Julkkisneito kertoi järkyttyneensä eräänä päivänä koettaessaan vanhoja farkkuja, jotka eivät menneet hänelle edes puoliväliin reittä. Hän kammoaa raskausarpiaan, ja suunnitteleekin poistattavansa jäljet myöhemmin. Samoin kaunotar sanoo inhoavansa suurentuneita rintojaan. Hän suunnittelee jo rintojen pienennysoperaatiota, vaikka raskautta on jäljellä vielä useampi kuukausi.

Imogen Thomasin Twitter-blogia seuraa nykyisin yli 300.000 fania. Neitokainen julkaiseekin aika ajoin rohkeita otoksia blogiinsa ihailijoidensa nähtäväksi. Hän kertoi taannoin aloittaneensa tiukan kuntokuurin, koska hän haluaa vatsalihaksensa näkyviin. Kaunotar on kertonut, että hän on saanut litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.