Näin mokailtiin syyskuussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Youtube-palvelun katsotuimpien videon joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat videokoosteet ihmisten kömmähdyksistä. Verkossa useat komediasivustot julkaisevat aika ajoin videokoosteita, joissa nähdään ihmisten tekemiä mokia esimerkiksi tietyn kuukauden aikana.

Suositun TNL-viihdesivuston tekemällä nettivideolla nähdään syyskuun aikana ikuistettuja kömmähdyksiä ja mokia. Videolla on pätkiä muun muuassa epäonnistuineista pyörätempuista ja nuorten uhkarohkeista hypyistä.

Hauskassa videokoosteessa nähdään muun muuassa, kuinka erään nuorisojoukon tanssiesitys Gangnam Style -hittibiisin tahtiin epäonnistuu, kun lavarakenteet romahtavat. Yksi hulvattomimmista mokista on eräiden riehakkaiden miesten tanssivideo. Kaksikko nimittäin putoaa kaiteelta alas naururymäkän saattelemana.