Futistähden pojan ökysynttärit – supersuosittu bändi esiintymään

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkisfutari Wayne Rooney joutui vuonna 2010 seksiskandaalin keskiöön, kun hän jäi kiinni uskottomuudesta prostituoitujen kanssa samalla kun hänen Coleen-vaimonsa oli raskaana. Yksi jalkapalloilijan salarakkaista oli 22-vuotias Jenny Thompson, josta tuli heti julkkistähti.

Nyt Wayne Rooney yrittää parhaillaan herättää megasuositun One Direction -bändin huomion. Hän haluaa nimittäin nuorten poppareiden esiintyvän hänen Kai-poikansa syntymäpäivillä. Rooneyn kerrotaan toivovan, että One Direction esittäisi hittikappaleitaan syntymäpäiväjuhlissa. Ilonpidot järjestetään 2. marraskuuta.

– Wayne haluaa Kain kanssa usein What Makes You Beautiful -biisiä. Hän haluaa One Direction esiintymään heidän kotinsa puutarhaan. Wayne yrittää saada yhteyden bändiin julkkissuhteidensa avulla, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

Futistähti ei ole ainut ökyrikas julkkis, joka haluaa tarjota jälkikasvulleen ikimuistoisen syntymäpäiväjuhlan. Beckhamien Romeo-pojan syntymäpäivien yllätysesiintyjänä oli nimittäin The Wanted -poikabändi. Perheen kerrotaan olevan hyvissä väleissä brittiyhtyeen kanssa.

Jalkapalloilijan vaimo Coleen Rooney on pysytellyt viihdelehtien otsikoissa erityisesti siksi, että hän on yksi harvoista julkkiskaunottarista, joiden vartalo on niin sanotusti normaalikokoinen. Neitokainen on tehnyt töitä muun muuassa OK!-lehden kolumnistina ja televisiojuontajana. Naisen omaisuuden tiedetään olevan noin kymmenen miljoonaa euroa.