Popkaunotar antoi 12-vuotiaalle pojalle ensisuudelman – konserttilavalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood avioitui taannoin miehensä, jääkiekkoilija Mike Fisherin kanssa. 29-vuotias Underwood ja 32-vuotias Fisher avioituivat Georgian Greensborossa sijaitsevassa Reynolds Plantation -lomakohteessa.

Nyt naispoppari yllätti erään faninsa Louisvillessa ja antoikin hänelle ensisuudelman. Chase-niminen ihailija heilutti yleisössä kylttiä, jossa luki ”Carrie, ole ensisuudelmani”. Carrie Underwood pyysi avustajiaan tuomaan 12-vuotiaan nuorukaisen lavalle ja toteutti hänen pyyntönsä hurjasti taputtavan yleisön edessä.

Kuva: YouTube

American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden taannoin voittanut 29-vuotias poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa aikanaan kolme listaykköstä. Taannoin Carrie rankattiin myös maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi lätkäkissaksi seurustellessaan jääkiekkotähti Mike Fisherin kanssa.