Näyttelijäkaunotar julkaisi kuvan esikoispojastaan – suloinen näky

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Kristin Cavallari tuli aikoinaan tutuksi realitytähtenä, mutta hänet on sittemmin nähty muiden muassa CSI: NY -sarjassa ja muutamissa elokuvissa. Cavallari kiinnitettiin aikoinaan Lauren Conradin tilalle sittemmin jo lopetettuun The Hills -sarjaan.

Nyt julkkiskaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan suloisen kuvan Camden Jack -nimisestä esikoispojastaan. Nettikuvassa nappisilmäisen pienokaisen yllä on soma Burberry-merkkinen vauva-asu. Kristin Cavallari synnytti jälkikasvunsa elokuun alussa, ja sittemmin hän on jo karistanut kaikki raskauskilonsa.

Kuva: Twitter

Kristin Cavallarin suhde Chicago Bears -tähtipelaajan ja hänen vauvansa isän Jay Cutlerin kanssa ei ole sujunut ilman alamäkiä. Mies nimittäin jätti taannoin rakkaansa vain viikkoja ennen suunniteltuja häitä. Sittemmin realitykaunotar antoi poikaystävälleen uuden mahdollisuuden ja nykyään he ovat umpirakastuneita.

Kuva: Twitter

Kristin Cavallari tuli tunnetuksi Laguna Beach : The Real Orange County -realitysarjasta, jossa seurattiin myös hänen rakkauselämäänsä. Sittemmin Kristin on nähty monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hänet pestattiin pian myös farkkumerkin mainoskasvoksi. Pian Kristin poseerasikin jo monien lehtien kansikuvissa. Maxim-lehden lukijat äänestivät hänet kolme vuotta sitten maailman 23. seksikkäimmäksi naiseksi.