Onko tässä maailman kärsivällisin kissa? Uskomaton sietokyky videolle

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat videot ja kuvat ovat todistaneet, että täysin toisistaan poikkeavat eläinyksilöt voivat ystävystyä. Verkossa on nähty muun muuassa videoita, joissa kissa hieroo koirakaveriaan kuin ammatilaisen ottein.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu Midwest Tongs -eläinkodin ikuistama video, jonka tähtiä ovat Chuck-naaraskissa ja APEril-niminen apina. Nettivideolla nähdään, kuinka mustavalkoinen kissa makoilee punaisella sohvalle tyynen oloisena.

Vaippoihin puettu apina alkaa pian härnäämään viiksekästä kissaa muun muuassa tarttumalla sitä turkista ja hännästä. Kaikki kissat eivät pidä koskettelusta tai tungettelevasta käytöksestä, mutta nettivideolla esiintyvä kissa on hyvin kärsivällinen ja rauhallinen. Se ei välitä, vaikka apina ottaa sohvalta vauhtia ja hyppää kissan päälle.