Mies pesi rääväsuisen tyttöystävän suun saippualla – poliisit pidättivät

Ohhoh! · Neea Jokinen

Poliisit joutuvat usein puuttumaan pariskuntien rajuihin riitatilanteisiin, jotka ovat voineet saada alkunsa täysin mitättömästä asiasta. Nyt eräs amerikkalainen perheenisä on joutunut poliisien käsirautoihin, kun hän teki eräästä tutusta kiroiluun liittyvästä sanonnasta totta.

Floridassa asuva John Vincent Caruso nimittäin pidätettiin aiemmin tällä viikolla, koska hän pesi 20-vuotiaan tyttöystävänsä suun saippualla. Perheenisä oli riidellyt lastensa äidin Stephanie Madewellin kanssa kiroilusta. Mies ei pitänyt siitä, että hänen kumppaninsa kiroili kovaan ääneen perheen asunnossa.

Perheenisä uhkasi pesevänsä naisen suun saippualla, jos Madewell korottaisi ääntään. Tyttöystävä ei välittänyt miehensä puheista, jolloin 26-vuotias John Vincent Caruso työnsi saippuapullon naisen suuhun ja puristi sitä kovaa. Poliisiraportin mukaan tyttöystävän suu ja kurkku olivat täynnä saippuaa.

Pienten lasten äiti löi miestään käteen, jonka jälkeen hän sai saippuapullon pois suustaan. Nainen viilsi huulensa rytäkässä ja hänen vaatteensa olivat saippuassa. John Vincent Caruso myönsi tekonsa ja häntä syytetään nyt pahoinpitelystä. Mies kertoi poliisien kuulusteluissa vanhempiensa pesseen hänen suunsa saippualla, jos hän käyttäytyi huonosti lapsena, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.