Poptähti järkyttyi isyystestin tuloksesta – tyttöystävän lapsi ei ollutkaan hänen!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Ne-Yo tunnetaan nykyisin ympäri maailman lukuisten hittikappaleiden ansiosta. Popkomistus on ollut otsikoissa musiikkiuransa lisäksi perhe-elämänsä merkeissä, sillä hän koki taannoin järkytyksen isyystestin jälkeen.

Ne-Yo sai nimittäin tietää vuonna 2005, ettei hänen tyttöystävänsä mahassa kasvanut vauva ollutkaan hänen biologinen lapsensa. Menestynyt laulajatähti seurusteli tuolloin laulajatar Jessica Whiten kanssa. White sai tietää olevansa raskaana, kun Ne-Yo oli maailmankiertueella.

Poplaulajan perhe ja ystävät varoittivat miestä siitä, ettei lapsi ole välttämättä hänen. Ne-Yo oli kuitenkin varma siitä, että Chimere-niminen poikavauva on hänen biologinen jälkikasvunsa. Laulajakomistuksen äiti painosti poikaansa tekemään isyystestin, jonka tulos sai miehen shokkiin.

– Isyystestin jälkeen Jessica soitti minulle ja kertoi, ettei vauva ole minun. Pudotin kännykkäni maahan ja en voinut uskoa sitä. Se sattui, koska pidin vauvaa omanani, Ne-Yo kertoi VH1 Behind the Music -ohjelmassa.

Hän ei kuitenkaan voinut kääntää selkäänsä syntymättömälle lapselle, sillä hän oli kehittänyt vauvaan voimakkaan siteen. 32-vuotiaan miehen mukaan hän piti itseään lapsen isänä ja pysyi uskottoman kumppaninsa rinnalla synnytykseen asti.

Pettäjä-tyttöystävä haastoi kuitenkin pian lapsen syntymän jälkeen Ne-Yo:n oikeuteen ja vaati tältä elatusmaksuja. Mies voitti oikeudenkäynnin ja Jessica White katosi Chimere-pojan kanssa. Laulajatähden mukaan hän ei ole sittemmin ollut yhteydessä entiseen tyttöystäväänsä ja hänen lapseensa. Ne-Yo:n mukaan vaikeuksista huolimatta ”elämä jatkuu”.