Uskomaton näky kuvattiin Venäjän tieliikenteessä: ”Miten mahdollista?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Liikenteessä näkee silloin tällöin autoja, joiden takaluukku on jätetty auki esimerkiksi pitkien lautojen tai suurien huonekalujen kuljettamisen takia. Oikeanlainen kiinnitys on tärkeää, sillä takaluukusta roikkuva roina voi aiheuttaa vaaratilanteita tieosuuksilla.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa on julkaistu tieliikenteessä ikuistettu video, jossa nähdään, kuinka valkoinen auto kuljettaa hyvin vaarallisella tavalla valtavaa heinäkasaa.

Nettivideolla nähdään, kuinka Lada ajaa tien oikeaa kaistaa. Menopeli on painunut hyvin alas, sillä sen katolle on asetettu massiivisen kokoinen heinäkasa. Kuljettajan näkökenttä on vaarallisen kapea, sillä heinien piilottamasta tuulilasista näkee ulos vain alaosasta.