BB-Irinan terveydentila ei kestänyt – ei palaa enää taloon

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talossa käytöksellään ajoittain hämmentänyt BB-Irina joutui viime yönä pois BB-talosta tuotannon toimesta. Tuotanto huolestui naisen terveydentilasta, joten hänet poistettiin talosta yöllä tarkkailua varten.

Subin nettisivuilla kerrotaan, että oudosti talossa käyttäytynyt nainen vietiin lääkärin tutkittavaksi. Tuotanto on sittemmin päättänyt, että Irina ei enää palaa asukkaaksi BB-taloon. Asiasta kerrottiin aamupäivällä myös muille talon asukkaille, jotka ottivat uutisen hämmentyneinä vastaan.

Irinan viimeöisen poistumisen jälkeen asukkaat spekuloivat poistamisen liittyvän jollakin tapaa naisen psyykkiseen tilaan. Tänään Irinan mielenterveyttä pohtivat Irinan kanssa paljon viihtyneet Teija ja Anne. Naiset epäilivät Irinan mielenterveyden järkkyneen talossa pahasti.

– Mä pitkään sitä mietin, et oisko se pitänyt hoksata aikaisemmin, Teija sanoi viitaten Irinan epävakaalta vaikuttaneeseen mielentilaan.

– No ei kai se meidän vastuulla oo, kun tässä on omassakin pääkopassa tekemistä, Anne totesi.

Naiset pohtivat Irinan outoa käytöstä ja ihmettelivät naisen tapaa nukkua ilman alushousuja. Kaksikko epäili myös Irinan touhunneen omiaan öisin ja sekoilleen päiväkirjahuoneessa.