Nainen tökkäisi laulajatähteä silmään – joutui sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen kantriartisti Justin Moore ei ole kovin tuttu nimi suomalaisille, mutta kotimaassaan 28-vuotias muusikko on saavuttanut suosiota musiikillaan. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muuassa Small Town USA ja If Heaven Wasn’t So Far Away.

Justin Moore joutui äskettäin keskeyttämään Yhdysvaltojen kiertueensa silmävamman takia. Laulajatähti esiintyi aiemmin tässä kuussa Consol Energy -areenalla Pittsburghissa. Keikan jälkeen hän lähti ystäviensä kanssa juhlimaan baariin. Mooren ilonpito päättyi kuitenkin ikävästi, kun eräs innokkaasti puhunut nainen tökkäisi häntä vahingossa silmään.

Kantrimiehen mukaan hän heräsi välikohtauksen jälkeisenä yönä, kun hän tunsi kovaa kipua silmässään. Moore kertoi säikähtäneensä, sillä hän ei nähnyt mitään toisella silmällään. Mies kävi tarkistuttamassa silmänsä erikoislääkärillä ja lievensi kipujaan Jack Daniel’s -viskillä.

– Heräsin keskellä yötä, enkä saanut silmääni auki. En nähnyt mitään ja tunsin järjetöntä kipua. Kävin lääkärillä ja kaikki on nyt hyvin. Jack Daniel’s lievitti kipujani, Justin Moore kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Arkansasista kotoisin oleva Justin Moore aloitti keikkailun lukioikäisenä. Valmistumisen jälkeen hän liittyi setänsä rock-yhtyeeseen ja muutti kantrimusiikin pääkaupungiksi kutsuttuun Nashvilleen vuonna 2007. Hän tutustui pian musiikkituottajiin, jotka huomasivat nuorukaisen lahjakkuuden. Hän julkaisi omaa nimeään kantavan debyyttialbuminsa vuonna 2009 ja toisen Outlaws Like Me -nimisen levynsä viime vuonna. Kantritähdellä ja hänen Kate-vaimollaan on kaksi tytärtä, Ella Kole ja Kennedy Faye.