Kadulle virtsannut popkaunotar yllätti: Seksiä aaveen kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Useammallakin hitillä musiikkilistat pari vuotta sitten valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Hän nimittäin julkaisee usein verkossa rohkeita kuvia, joista eräässä hän esimerkiksi virtsasi kadulle.

Nyt 25-vuotias poppari on kertonut, että hänen Supernatural-kappaleensa sai inspiraatiota eräästä uskomattomasta tositapahtumasta. Ke$ha nimittäin harrasti seksiä aaveen kanssa. Neitokainen avautui erikoisesta tapahtumasta Ryan Seacrestille miehen KIIS FM -radio-ohjelmassa.

– Kappale kertoo kohtaamisesta yliluonnollisen kanssa… seksikkäällä tavalla. Minulla on ollut muutamia sellaisia kokemuksia. En tiennyt hänen nimeään, hän oli aave. Olen avoin sellaiselle, kertoi Ke$ha haastattelussa.

Ke$ha kertoi taannoin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime vuonna Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Ke$ha on myös paljastanut, että hän haluaa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.