Ruotsalaisfanit esittelivät paljaita rintojaan keikkapaikalla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Miljoonien teinityttöjen ihannoimat nuoret popparit ovat tienanneet viimeisen parin vuoden aikana jo huimat 124 miljoonaa euroa.

Nyt poikabändi paljasti haastattelussa yli-innokkaimpien faniensa käyttäytyvän välillä todella härskisti. Yhtyeen jäsen Louis Tomlinson kertoi ruotsalaisten ihailijoiden muun muuassa esitelleen heille paljaita rintojaan. Tomlinsonin mukaan teinitytöt työnsivät paljaat rintansa poikia kuljettaneen auton ikkunoihin.

– Ruotsalaisfanit työnsivät paljaat rintansa automme ikkunaan. Se oli todella noloa, popparit kertoivat Alan Carr’s Chatty Man -keskusteluohjelmassa.

Poppari Liam Payne kauhistui taannoin, kun eräs fanaattinen fani yllätti hänet pukuhuoneessa. Payne oli riisumassa vaatteitaan pukuhuoneessa, kun hän huomasi erään teinitytön tuijottavan häntä. Fani oli päässyt yhtyeen yksityistiloihin henkivartijoiden ohitse.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa. He julkaisivat äskettäin toisen albuminsa ensimmäisen singlen, Live While We’re Young. Heidän toisen levynsä nimi on Take Me Home.