Poptähti rakastui 12-vuotiaaseen tyttöön: ”Romanttisia viestejä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mediassa kerrotaan aika ajoin pariskunnista, joilla on huima ikäero. Viihdelehtiä ovat koristaneet esimerkiksi jutut 52-vuotiaasta näyttelijä Doug Hutchisonista ja hänen teinivaimostaan Courtney Stoddenista. Nyt viihdemaailmassa on uutisoitu kuitenkin vieläkin pöyristyttävämpi tapaus.

24-vuotiaan kiinalaisen poptähden, Zhang Muyin, kerrotaan rakastuneen 12-vuotiaaseen lapsimalliin. Pariskunnan kerrotaan vaihtaneen romanttisia viestejä Sina Weibo -sivuston välityksellä, vaikka kanadalainen neitokainen ei ole vielä teini-iässäkään. Akama Miki -niminen tyttö tutustui itseään puolet vanhempaan poppariin, kun tämä palkattiin hänen musiikinopettajakseen.

Tieto yllättävän pariskunnan rakastumisesta levisi julkisuuteen, kun nuoret eivät peitelleet tunteitaan sosiaalisessa mediassa, vaan kirjoittelivat avoimesti tuntemuksiaan Sina Weibo -blogeihinsa seuraajiensa iloksi ja kauhuksi. Toisiinsa rakastunut pari on jo puhunut häistä.

– Odota, kunnes olen tarpeeksi vanha naidakseni sinut, ja sitten voin sanoa ”tahdon”, kirjoitti 12-vuotias Akama Miki rakkaalleen Daily Mail -sivuston mukaan.

Muyi vastasi tyttöystävälleen, että aikoo laskea päiviä mallineitokaisen seuraaviin syntymäpäiviin. Pari on esiintynyt yhdessä musiikkivideoilla ja laulanut duettoja. He myös julkaisevat itsestään jatkuvasti yhteiskuvia verkossa.

Nuorten rakkaus ei ole herättänyt pelkästään sympatiaa, sillä joitakin kriitikoita heidän ikäeronsa ällöttää. Toiset myös epäilevät romanssia julkisuustempuksi. Poptähti Muyi kertoi äskettäin blogissaan, ettei pari välitä ihmisten mielipiteistä, vaan aikoo edelleen olla onnellisia yhdessä.