Suosikkisarjan tähti menehtyi traagisesti – itsemurha vai onnettomuus?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijälupaus Jonathan Kendrick ”Johnny” Lewis muistetaan muun muuassa Sons of Anarchy -televisiosarjasta. Viihdemaailma järkyttyi keskiviikkona, kun miehen uutisoitiin menehtyneen 28 vuoden iässä.

Lukuisista televisiosarjoista ja elokuvista tuttu Johnny Lewis kuoli Los Angelesin Los Felizissä. Hänen epäillään murhanneen 81-vuotiaan vuokraemäntänsä Catherine Davisin ja pudonneen sen jälkeen katolta.

Hänet löydettiin kadulta kuolleena. Tapahtumasarjan uskotaan saaneen alkunsa, kun Johnny Lewis ajautui riitaan vuokraemäntänsä ja kahden muun henkilön kanssa. Miehen epäillään hakanneen vanhuksen kuoliaaksi asunnossaan. Los Angelesin poliisilaitos ei ole vielä saanut selville, tekikö näyttelijä itsemurhan vai oliko kyseessä onnettomuus. Poliisi tutkii parhaillaan tapahtunutta, AP-uutistoimisto uutisoi.

Kaliforniassa varttunut Jonathan Kendrick ”Johnny” Lewis esiintyi muun muuassa elokuvissa Underclassman, Alien vs. Predator: Requim ja The Runaways. Nuorena menehtyneen näyttelijän tiedetään kärsineen useiden vuosien ajan henkisistä ongelmista. Poptähti Katy Perry seurusteli aikoinaan tähden kanssa, mutta kaunotar jätti ongelmaisen miehen vuoden yhteiselon jälkeen.