David Beckham hyvin varustautunut vessareissuja varten

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jalkapallotähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi bisnesmiehenä ja neljän lapsen isänä. Mallinakin työskentelevä David poseerasi taannoin alusvaatemainoksissa, joita varten hänen epäiltiin ottaneen täytettä alushousuihinsa.

Nyt julkkisfutarin kerrotaan kantavan aina mukanaan istuinsuojia, sillä hän ei voi sietää julkisia wc-tiloja. David Beckham haluaa tehdä tarpeensa hygieenisesti, joten hän asettaa aina paperisen istuinsuojan pönttöön takamuksensa alle. Lähteen mukaan tähdellä on aina autossaan ”hätäpakkaus” istuinsuojia.

– David vihaa julkisia wc-tiloja. Hän ei mene minnekään ilman istuinsuojiaan. Davidilla on ne aina mukana, lähde kertoi Daily Star -lehdelle.

David Beckham ei ole ainoa julkkistähti, joka kammoaa julkisia vessoja. Esimerkiksi bakteerikammoisella Jennifer Lopezilla on oma wc-istuin, jonka hän asettaa aina pöntön päälle julkisissa wc-tiloissa. Realitykaunotar Kim Kardashian puolestaan osti äskettäin 100.000 dollarin erikoisvalmisteisen wc-pöntön, joka huuhtelee itse itsensä.

Los Angelesin luksusalueella perheensä kanssa asuva David Beckham kärsii OCD-pakko-oireisesta häiriöstä, joka aiheuttaa miehelle ahdistusta päivittäin. Komistus ei muun muuassa kykene rentoutumaan epäjärjestyksessä olevissa olosuhteissa. Hänen ympäristönsä tulee olla ”vimpan päälle”, ennen kuin hän saa mielenrauhan. Beckhamin mukaan hän on hyväksynyt häiriönsä.