Maailman kallein kynsilakka 195 000 euroa pullo – tehty aidoista timanteista!

Lifestyle · Tim Isokivi

Rocktähti Ozzy Osbournen tytär Kelly Osbourne osallistui vuonna 2009 Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisaan. Ohjelman myötä hän laihtui hurjasti ja poseerasi jopa ensimmäisissä mallikuvissaan. Siitä saakka Kelly on ollut aiempaa enemmän julkisuudessa.

Uutisoimme hiljattain Kelly Osbournen glamour-lookista Emmy-gaalassa. Kellyn prameista gaalakynsistä on sitemmin herännyt kohu, sillä Daily Mail -lehden mukaan tähden manikyyri tuli maksamaan noin 195.000 euroa. Korusuunittelija Azaturen valmistama kynsilakka sisältää yhteensä 267 karaatin verran mustia timantteja.

Kuva: Twitter

Jennifer Lopez on tiettävästi ainoa henkilö, joka on käyttänyt samaista kynsilakkaa ennen Kelly Osbournea. Ökykynnet herättivät keskustelua internetissä, ja ihmiset pitivät niitä tyylirikkeenä ja satojen tuhansien eurojen arvoista kynsilakkaa mauttomana. Kelly Osbourne vastasi kritiikkiin Twitter-sivullaan, ja pyyteli julkisesti anteeksi erikoista manikyyriään.

– Huomaan, että kynsilakkani on loukannut osaa teistä. Ymmärrän pointtinne, mutta se oli kerran elämässä -kokemus. Antakaa anteeksi että en kadu kynsiäni, ne saivat minut tuntemaan oloni kuningattareksi, Kelly kirjoitti Twitterissä.

Kuva: Twitter

Lisäksi tähti paljasti, ettei hän itse maksanut manikyyristä senttiäkään. Kellyn mukaan hän vain sattui olemaan onnekas, kun kynsilakan kehittelijä valitsi hänet esittelemään sitä.

27-vuotias Kelly on uransa aikana ehtinyt kokeilla siipiään monella eri viihteen parissa. Laulamisen ja näyttelemisen lisäksi Osbourne on kunnostautunut myös muodin saralla, sillä hänet valittiin viime vuonna Madonnan Lourdes-tyttären Material Girl -vaatemalliston mainoskasvoksi. Kelly on niittänyt mainetta myös suorasanaisena arvostelijana toimiessaan E! Online -sivuston muotipoliisina.