Historian rajuin tekstiviestimoka: Vahingosta tuomittiin 1,5 vuotta vankeutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet vuosien varrella monista noloista tapauksista, joissa ihmiset ovat lähettäneet vahingossa seksiviestejä aivan väärille ihmisille. Nyt alalla on tehty mahdollisesti jopa historian rajuin moka, joka vei kaiken lisäksi tekijänsä vankilaan.

24-vuotias nuori mies on tuomittu 18 kuukaudeksi vankilaan lähetettyään seksiviestin vahingossa yhden vastaanottajan sijaan kaikille puhelimensa osoitekirjan kontakteille. Viestin vastaanottajien joukossa oli myös lapsia, joten tuomio tuli lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Uintivalmentajana toimiva mies oli aikeissa lähettää tyttöystävälleen intiimin kutsun, jossa hän pyysi neitokaista harrastamaan seksiä kanssaan.

Mies teki kuitenkin BlackBerry-puhelimessaan kohtalokkaaksi osoittautuneen näppäilyvirheen, jolloin viesti lähti kaikille kontakteille, Daily Mail uutisoi. Joukossa olivat miehen perheenjäsenet sekä 13- ja 14-vuotiaat tytöt. Asia eteni Lontoossa korkeimpaan oikeuteen saakka, mutta vankilatuomiota ei kumottu. Tuomiota on nyt kritisoitu voimakkaasti, koska kyseessä oli ilmiselvästi vahinko.