Televisiokatsojat järkyttyivät – itsemurha suorassa uutislähetyksessä

Ohhoh! · Stara.fi

Suorat uutislähetykset ovat nykyään arkipäivää, ja erityisesti Yhdysvalloissa on nähty jo vuosikymmenien ajan suoria lähetyksiä esimerkiksi poliisien takaa-ajoista. Uutiskanavien helikopterit pörräävät koko ajan suurkaupunkien taivaalla etsien uusia kohteita. Joskus asiat eivät mene ihan odotusten mukaisesti.

Kuva: Fox News

Nyt nimittäin Fox Newsin suorassa uutislähetyksessä on tapahtunut traaginen tapaus, kun poliisin takaa-ajama mies lähti autosta juosten ja ajautui umpikujaan. Suorassa uutislähetyksessä seurattiin ilmakuvaa tapauksesta, kunnes takaa-ajettu pysähtyi ja teki jotain odottamatonta.

Kuva: Fox News

Mies nimittäin nosti käsiaseen ohimolleen ja veti liipasimesta. Itsemurha esitettiin siis kotikatsomoihin suorana. Takaa-ajoa selostanut uurisankkuri Spepard Smith suivaantui ohjaajan hitaasta reagoinnista ja ryhtyi huutamaan hänelle, että kuva pitää siirtää pois traagiselta tapahtumapaikalta. Näin tapahtuikin, mutta auttamattomasti liian myöhään.