Whitney Houstonin tyttären parisuhderiita johti auto-onnettomuuteen – tässä tulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Taannoin menehtyneen laulaja Whitney Houstonin perheen elämää on seurattu aktiivisesti tähden hautajaisten jälkeen. Hänen jättiomaosuutensa peri tytär Bobbi Kristina, kun ottopoika Nick Gordon jäi puolestaan ilman perintöä.

19-vuotias Bobbi Kristina joutui tällä viikolla auto-onnettomuuteen Georgiassa. Neitokainen oli poikaystävänsä Nick Gordonin auton kyydissä, kun 22-vuotias nuorukainen kolaroi autonsa kesken rakastavaisten parisuhderiidan. Onnettomuuden muut yksityiskohdat ovat TMZ-sivuston mukaan vielä pimennossa.

Kuva: Splash

On kuitenkin selvää, että kolari teki pahaa jälkeä Gordonin vuoden 2012 vuosimallia olevalle Camarolle. Auton puskuri tuhoutui täysin ja sen oikeanpuoleisen eturenkaan kerrotaan irronneen kokonaan. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, ja sen jälkeen pariskunta onnistui ajamaan vielä takaisin asunnolleen. Poliisi tutkii parhaillaan tapaukseen johtaneita syitä.

Whitney alkoi huolehtia Gordonista noin 10 vuotta sitten ja otti tämän perheenjäsenekseen. Poika asui hänen ja Bobbi Kristinan kanssa Atlantassa, kun Gordonin oma äitinsä ei pystynyt huolehtimaan hänestä. Nick Gordonia ei ole koskaan virallisesti adoptoitu Houstonin perheeseen, mutta hän on silti perheenjäsen.