90-luvun seksisymboli kiistää huumekuvan – tältä kohukuva näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teini-ikäisenä supermalliksi noussut Hollywood-tähti Brooke Shields oli 1980-luvulla yksi maailman suurimmista seksisymboleista. Neitsyytensä 22-vuotiaana menettänyt tähti ei halunnut harrastaa seksiä aikaisemmin, koska halusi oppia tuntemaan itsensä paremmin.

Kuva: Splash

Nyt 47-vuotias Brooke Shields on joutunut yllättäen kohuväitteiden keskiöön, kun Twitterissä julkaistiin vanha arkistokuva. Siinä häntä muistuttava neitokainen nähdään käyttämässä huumeita punktähden kanssa. Shields on nyt kuitenkin kiistänyt tiedottajansa välityksellä olevansa kuvan nainen, Radar Online uutisoi.

Kuva: Twitter

Brooke Shields aloitti uransa 12-vuotiaana, kun hän esitti prostituoitua elokuvassa Pretty Baby. Hän teki elokuvassa myös alastonkohtauksen, joka leikattiin elokuvasta. Shields teki varsinaisen läpimurtonsa 15-vuotiaana vuonna 1980 elokuvallaan Sininen laguuni. Samaan aikaan hänet kiinnitettiin myös Calvin Kleinin malliksi. Elokuvan jättimenestys teki hänestä yhden vuosikymmenen suurimmista tähdistä. Shields avioitui vuonna 1997 tennistähti Andre Agassin kanssa, mutta liitto päättyi eroon kahden vuoden jälkeen.