Francesca Eastwood on kuuma glamour-kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwood on menestynyt erittäin hienosti myös sen jälkeen, kun hän jäi pois aktiiviuraltaan näyttelijänä. Nyt Eastwoodin tytär Francesca Eastwood on aiheuttanut kohun viimeisimmällä tempauksellaan.

Nyt Francesca on kuvattu The 2012 Environmental Media Awards -tapahtumassa näyttävään vihreään cocktail-mekkoon sonnustautuneena. Vihreän sävyt heijastuivat kuvissa jopa hänen kasvoihinsa saakka.

Realitytähtenä julkisuuteen noussut Francesca Eastwood herätti taannoin kohua polttamalla 100.000 dollarin eli 83.000 euron arvoisen Birkin-merkkilaukun. Nainen pilasi ensin laukun moottorisahalla ja sen jälkeen poltti sen. Eastwoodin poikaystävä Tyler Shields kuvasi session, ja julkaisi kuvasarjan blogissaan. Eastwood sai kuvien ansiosta jopa tappouhkauksia.