Harry Styles osti poikamiesboksin: ”Huikea biletysmesta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Yksi yhtyeen jäsenistä on 18-vuotias Harry Styles, joka on ollut viime aikoina otsikoissa naissuhteidensa merkeissä. Hänen huhuttiin äskettäin iskeneen silmänsä 37-vuotiaaseen popkaunottareen Natalie Imbrugliaan.

Nyt miljoonaomaisuuden kahden viime vuoden aikana kerännyt Harry Styles on ostanut hulppean asunnon Pohjois-Lontoosta. Sydäntensärkijän mainetta kantavan teinitähden uudessa kodissa on muun muuassa neljä makuuhuonetta ja kylpyhuonetta. Lähteen mukaan poikamiesboksi on täydellinen ”biletysmesta”.

– Harryn uusi koti on valtava edelliseen verratuna. Asunnossa on tilavia alueita, joten paikka on loistava juhlien järjestämiseen, lähde kertoi The Daily Mirror -lehdelle.

Popparin kerrotaankin jo suunnittelevan ikimuistoisia tupaantuliaisjuhlia, joihin hän aikoo kutsua bänditovereitaan, julkkisystäviään ja vanhoja koulukavereitaan. Asuntoa ympäröi korkeat muurit, jotta nuorukaisen yli-innokaat fanit eivät pääse kurkkimaan talon sisälle.

One Direction -yhtyeellä on kymmeniä miljoonia faneja ympäri maailman. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.