Nainen ei tiennyt olevansa raskaana – lapsi syntyi yllättäen kylvyssä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monien naisten tiedetään olleen raskaana täysin tietämättöminä sisällään kasvavasta uudesta elämästä. Jotkut ovatkin synnyttäneet lapsensa samana päivänä kun he ovat saaneet tietää raskaudestaan. Näin kävi taannoin esimerkiksi eräälle teinitytölle.

Hän ei kuitenkaan ollut ainoa, sillä nyt myös erään brittinaisen kerrotaan järkyttyneen, kun hänen synnytyksensä käynnistyi kesken työpäivän. Skotlantilaisen Stacie-nimisen naisen elämä muuttui 16. joulukuuta vuonna 2011, kun hän oli kävelemässä työpaikalleen.

Tarjoilijana työskentelevä nainen tunsi yhtäkkiä vatsanseudullaan kovaa kipua ja hän päätti palata kotiinsa kylpyyn. Stacien mukaan hän makasi kylpyammeessa ja kiljui järkyttyneenä kivusta, sillä hän ei tiennyt sen aiheuttajaa.

Nainen kiemurteli tuskissaan kylpyammeessa, ja hänen Steven-poikaystävänsä riensi apuun. Kun poikaystävä avasi kylpyhuoneen oven, hän näki vastasyntyneen pojan ammeessa. Nainen ja vauva kiidätettiin pian sairaalaan ambulanssilla. Stacien mukaan hän oli shokissa, sillä hän ei tiennyt olevansa raskaana.

– Yhtäkkiä tajusin, että olen äiti. Minulla ei ollut mitään hajua siitä, että olin ollut raskaana. Kun olin sairaalassa, kaikki tuntui niin sumuiselta, Stacie kertoi The Sun -lehdelle.

Tarjoilija kertoi pelänneensä sitä, että hänen vanhempansa vihaavat häntä yllättävän synnytyksen takia. Nainen oli kuitenkin onnellinen, kun hänen vanhempansa tulivat sairaalaan katsomaan uutta perheenjäsentään. Täysin yllättäen maailmaan tupsahtanut Jack-poika sai rakastavan kodin ja vanhemmat.