Orgasmisyndrooma piinaa naista: ”Tulen joka 30. sekunti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina julkisuuteen on tullut naisia, jotka ovat kertoneet kärsivänsä sairaudesta, joka pitää heidät jatkuvasti seksuaalisesti kiihottuneessa tilassa. Nyt eräs amerikkalainen nainen kertoo saavansa satoja orgasmeja päivässä.

Kuva: YouTube

Atlantalainen Rachel kärsii jatkuvan seksuaalisen kiihottumisen oireyhtymästä, joka vaikuttaa hänen jokapäiväiseen elämäänsä. Epätavallinen tila diagnosoitiin naisella hänen ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen. 100 Orgasms A Day -dokumentissa neitokainen kertoo, että hänen pitää treenata kehonsa kontrollia, jotta ei joutuisi jatkuvasti kliimaksin huipulle.

Useimpia voisi kiehtoa Rachelin nautinnollinen sairaus, mutta nainen itse kertoo sen olevan vaikeaa, koska hän ei pysty hallitsemaan kehonsa toimintoja. Hän kertoo kiihottuvansa joskus jopa pyykinpesukoneen linkousvaiheen värinästä. Nainen sai kerran lukuisia orgasmeja pelkästään pesukoneen päällä istumalla.

– Ne tulevat joka 30. sekunti neljästä kahdeksaan tuntia putkeen. Olen varma, että siitä tulee yhteensä satoja orgasmeja. En ole matematiikassa hyvä, mutta olen varma lukumäärän lähentelevän sellaisia lukuja, kertoo Rachel verkkovideolla.

Videolla myös Rachelin mies John kertoo ajatuksiaan siippansa terveydellisestä tilasta. Hänen mukaansa syndroomasta on paljon iloa pariskunnalle, mutta koko oireyhtymä on samalla kaksiteräinen miekka. Asia on aiheuttanut heille myös ongelmia, kun mies ei ole suostunut koko ajan kiihottuneen naisen ehdottamaan seksiin.