Nicole Coco Austin ihasteli itsekin kuvaansa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Äskettäin oman Las Vegas show’n saanut 33-vuotias Coco on jo pitkään julkaissut Twitter-blogissaan paljastavia otoksia ”tissi-tiistain” ja ”stringi-torstain” hengessä. Nyt neitokainen laittoi blogiinsa esille sekä paljaat silikonirintansa että muhkean peppunsa. Peilin edessä avujaan ihastellut kaunotar peitteli sentään hieman rintojaan käsillään.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.