Star Wars -huumekohu: Prinsessa Leian kokaiinikynsi paljastui kuvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Carrie Fisher tunnetaan parhaiten prinsessa Leia Organan roolistaan alkuperäisessä Tähtien sota -trilogiassa. Hänet nähtiin myös supersuositussa Austin Powers – kumma jätkä -elokuvassa vuonna 1997. Nyt Fishet on huumekohun keskiössä.

Vuosikymmeniä vanhoista Star Wars -valokuvista on löytynyt yksityiskohta, jonka uskotaan liittyvän näyttelijättären huumekierteeseen. Jedin paluu -elokuvan promokuvassa Fisherin kädessä nähdään vasemmassa etusormessa selvästi muita pidempi kynsi. Sen uskotaan liittyvän kokaiinin käyttämiseen, sillä pitkällä kynnellä ainetta oli helpompi nauttia nopeasti.

Kuva: Lucasfilm

Kynnen paikallisti Reddit-käyttäjä, mutta sittemmin myös monet viihdemediat ympäri maailmaa ovat olleet asiasta saamaa mieltä. Carrie Fisher on jo aiemmin kertonut avoimesti takavuosien huumekierteestään sekä televisiossa että kirjassa, joten huumeidenkäyttö ei tule enää yllätyksenä.

55-vuotias Carrie Fisher kertoi taannoin laihtuneensa huimasti, koska hän haluaa vielä joskus mahtua Prinsessa Leian metallibikineihin. Hän laihdutti 20 kiloa Jenny Craig -dieetin avulla. Fisher oli aiemmin naimisissa muusikko Paul Simonin kanssa vuoden verran ja sai avioliiton aikana keskenmenon. Hänellä on 20-vuotias Billie Catherine -tytär Hollywood-agentti Bryan Lourdin kanssa. Näyttelijätär on kertonut avoimesti huume- ja lääkeongelmistaan sekä kaksisuuntaisen mielialahäiriönsä sairastamisesta.