UFO löytyi kahdesta eri Google Street View -kuvasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimman hakukoneen Googlen ylläpitämästä Google Street View -palvelusta on löytynyt viime vuosina runsaasti mielenkiintoista kuvamateriaalia alastomista ihmisistä ryöstöihin. Nyt palvelusta epäillään löytyneen myös tunnistamattomia lentäviä esineitä.

Kuva: Google Street View

Yhdysvalloissa KLTV uutisoi tapauksesta, jossa katukuvista on nyt löytynyt lähes identtiset näyt yli 1.500 kilometrin päässä toisistaan.

Kuva: Google Street View

Toinen kuva ikuistettiin Yhdysvaltojen Uudessa Meksikossa ja toinen Texasissa. Tässä on suora linkki jälkimmäiseen kuvaan. Kuvissa näkyvien oranssinhehkuisten leijuvien ilmiöiden alkuperä on edelleen hämärän peitossa. Samalla on ihmetelty miten ne on alunperinkin saatu tallennettua kuviin.