Manageri: Britney Spearsin kotoa löytyi huumekätkö

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa, kun neitokainen valittiin taannoin Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun tuomariksi. Spears herätti sittemmin huomiota kieltämällä kaikki alkoholijuomat ohjelman kuvauspaikan takahuoneesta.

30-vuotiaan poptähden entinen manageri Sam Lufti määrättiin aikaisemmin tänä vuonna lähestymieskieltoon ja maksamaan neitokaiselle korvauksia lähes 75.000 euroa. Nyt TMZ -verkkosivu uutisoi Sam Luftin puolestaan haastaneen Spearsin oikeuteen. Mies syyttää laulajaa sopimusrikkomuksesta ja väittää tähden mustamaalanneen häntä väitteillään, joiden mukaan Sam olisi esimerkiksi syötättänyt laulajalle huumeita.

TMZ-verkkojulkaisu kertoo saaneensa käsiinsä asiakirjat, joissa olevat väitteet Sam Lufti haluaa Spearsin todistavan oikeudessa. Lufti esimerkiksi väittää tuoneensa laulajan kotiin huumekoiria, jotka löysivät tähdelta amfetamiinikätkön. Ex-managerin mukaan Britney kertoi isänsä Jamien olevan väkivaltainen rasisti ja alkoholisti.

Jamie Spears määrättiin tyttärensä valvojaksi tähden hermoromahduksen jälkeen vuonna 2008, ja hänen uskotaan pelastaneen laulajattaren elämän. Tuomarin mukaan tähti on edelleen kykenemätön todistamaan oikeudessa terveydentilansa vuoksi.

Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman toisen tuotantokauden tuomaristopenkillä nähdään Spearsin lisäksi Simon Cowell, L.A. Reed ja Demi Lovato. Poptähden kerrotaan tienaavan työpestistään huimat 15 miljoonaa dollaria, kun taas 19-vuotiaan teinitähden Demi Lovaton huhutaan kuittaavan tuomarityöstään miljoona dollaria.