Schwarzeneggerillä ”kuuma salasuhde” Stallonen exän kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen toimintatähti Arnold Schwarzenegger tunnetaan menestyselokuvistaan, joihin lukeutuvat Conan – Barbaari, Terminator – tuhoaja ja Commando. Arnold Schwarzenegger erosi äskettäin vaimostaan Maria Shriveristä 25 yhteisen aviovuoden jälkeen kun Marialle selvisi, että tähdellä oli avioliiton ulkopuolinen 14-vuotias lapsi taloudenhoitajansa kanssa.

65-vuotias toimintatähti on nyt paljastanut lisää salaisuuksia hurjasta yksityiselämästään uudessa muistelmateoksessaan, kertoo Associated Press -uutistoimisto. Tähti tunnustaa pettäneensä vaimoaan Mariaa jo parin seurustellessa.

Tämä tapahtui näyttelijä Brigitte Nielsenin kanssa, joka tunnetaan myös toisen toimintatähden, Sylvester Stallonen, entisenä vaimona. Schwarzenegger kuitenkin väittää ”kuuman salasuhteensa” Nielsenin kanssa saaneen hänet tajuamaan, kuinka paljon hän haluaa mennä naimisiin Maria Shriverin kanssa.

Schwarzeneggerien perhe sai taannoin lisää synkkiä uutisia avioerouutisen jälkeen, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui vakavaan lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Hänen keuhkonsa todettiin menneen kasaan ja useiden luiden murtuneen. Vakavasti loukkaantunut eroavan pariskunnan kuopus joutui sairaalan teho-osastolle lähes viikoksi. Hän kuitenkin toipui tapaturmasta.