Käyttäjät raportoivat iPhone 5:n kamerabugista – Apple syyttää käyttäjiä

Digi · Stara.fi

Teknologiayhtiö Apple on joutunut viime päivinä varsinaiseen kurimukseen, kun ensin sen uudesta iOS6-käyttöjärjestelmästä löytyi runsaasti bugeja ja sen uusi karttaohjelmisto havaittiin käyttökelvottomaksi. Tämän jälkeen myös uudesta iPhone 5 -puhelimesta on löytynyt useita ongelmia.

Antenniongelmien ja herkän naarmuuntumisen lisäksi käyttäjät ovat nyt raportoineet huolestuneina myös oudosta bugista laitteen kamerassa. Kirkkaista valoista ikuistetuissa kuvissa ilmenee nimittäin aika ajoin kuviin kuulumatonta violettia väriä. Asiaa on tutkinut muun muassa teknologiajulkaisu Mashable.

Kuva: Mashable

Asiasta niin ikään uutisoinut Gawker-julkaisu on nyt saanut haltuunsa Applen eriskummallisen vastauksen kuvien ongelmaan liittyneeseen asiakaspalautteeseen. Applen mukaan kyseessä ei ole heidän laitteensa vika, vaan sen normaali ominaisuus. Hieman yllättäen Apple syyttääkin ongelmasta käyttäjiä ja opastaa heitä olemaan kuvaamatta kirkkaita kohteita.

Dear Matt,

Our engineering team just gave me this information and we recommend that you angle the camera away from the bright light source when taking pictures. The purple flare in the image provided is considered normal behavior for iPhone 5’s camera. If you wish to reach me regarding this case number *********, please contact me at 1-877-***-**** ext. *******. I currently work Thursday-Monday: 7:00am – 3:30pm Mountain Time. If you reach my voicemail, please leave your name, phone number, case number and the best time to reach you. Email is ***********@apple.com.

Sincerely,DebbyAppleCare Support