Lady Gaga tukeutui muotisuunnittelijaan – rinnat remmien peitossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime viikolla poppari joutui kohun keskelle paino-ongelmiensa vuoksi, ja hän myönsi lihoneensa yli kymmenen kiloa.

26-vuotias supertähti ei ole antanut lihavuuskohun estellä itseään pukeutumasta paljastaviin asuihin, vaan hän on jatkanut tutulla linjallaan. Nyt Lady Gaga poseerasi Vercacen asussa Milanossa yhdessä muotitalon pääsuunnittelijan Donatella Vercacen kanssa. Popparin punaisen mekon yläosassa oli erikoinen leikkaus, joka ei hänen rintojaan peitellyt.

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.