Popkomistuksen huima laihdutus! Pyylevästä hoikaksi vuodessa – vertaa kuvia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen laulajatähti Michael Buble on saanut musiikkiurallaan muun muuassa kolme Grammy-palkintoa. Yli 30 miljoonaa albumia kansainvälisesti myynyt komistus esiintyi taannoin Suomessa Hartwall-areenalla.

Nyt 37-vuotias Michael Buble on päätynyt otsikoihin alusvaatemallina työskentelevän vaimonsa sijaan painonpudotuksensa merkeissä. Hän esitteli dramaattisen muodonmuutoksensa aiemmin tällä viikolla Italiassa.

Kuva: Splash

Laulajatähti herätti huomiota, sillä hänen pyöreät kasvonsa olivat historiaa. Popparin kasvot näyttivät riutuneilta. Rutkasti laihtunut mies näytti vielä viime vuonna olevan tuhdimassa kunnossa. Michael Buble kuvattiin paidattomana Barbadosilla viime kesänä.

Kuva: Splash

Michael Buble meni taannoin naimisiin argentiinalaisen mallin Luisana Lopilaton kanssa. Pariskunta nähdään yhdessä muun muuassa laulajakomistuksen Haven’t Met You Yet -musiikkivideolla. Lopilato paljasti taannoin, ettei hän ole vielä valmis perustamaan perhettä aviomiehensä kanssa. Juhlimista rakastava mallikaunotar nimittäin haluaa pitää vielä vain hauskaa. Michael Bublen taas tiedetään haluavan jo pian jälkikasvua.