Paris Hiltonin suomalaistaustainen poikaystävä pidätettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin pitkään hiljaiseloa julkisuudesta, mutta hiljattain hän palasi rytinällä. Taksikuski julkaisi nimittäin salaa äänittämänsä tallenteen, jolla Paris haukkuu homoseksuaaleja muun muassa kiimaisiksi ja ällöttäviksi sekä HIV-kantajiksi.

Paris Hilton seurustelee nykyään 21-vuotiaan mallin River Viiperin kanssa, jonka äiti on suomalainen. Espanjalaisen miehen ja suomalaisen mallin Riitta Viiperin poika joutui pidätetyksi maanantaiyönä lyötyään toista miestä yökerhossa.

Lyöty mies väittää Parisin suudelleen hänen tyttöystävänsä kanssa, mikä johti seurapiirikaunottaren mustasukkaisuuteen ja väkivaltaiseen käytökseen. Parisin mukaan pariskunta sen sijaan ahdisteli häntä, ja River vain astui väliin suojellakseen häntä.

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.