Simon Cowell hiljennettiin viimein – pätkä ”jeesusteippiä” teki tehtävänsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin kerrottiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli tienaa kaudesta 75 miljoonaa dollaria.

Simon Cowell tunnetaan varsin räväkkänä tuomarina, joka ei säästele rajujakaan sanakäänteitä. Nyt Simon on viimein saatu hiljaiseksi, ja hän julkaisi vieläpä tapauksesta kuvan Twitter-blogissaan. Kuvassa realitytuomari nähdään nimittäin pätkä ”jeesusteippiä” suunsa peittona. Ilmastointiteippi lienee ollut kivuliasta saada irti kasvoista.

Kuva: Twitter

Simon Cowell tunnetaan seurustelusuhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.