22-vuotiaan vuositulot 48 miljoonaa dollaria – Lady Gagakin jäi taakse

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävä kaunotar on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa.

Nyt 22-vuotias Taylor Swift paljasti haastattelussa haaveilevansa perheenlisäyksestä. Supertähti haluaa vähintään neljä lasta. Neitokaisen mukaan hän aikoo kuitenkin odottaa vielä vähän aikaa ennen kuin hän yrittää tulla raskaaksi. Swift suunnittelee myös parhaillaan säästötilin perustamista jälkikasvuaan varten.

– Haluan paljon lapsia, vähintään neljä. Odotan kuitenkin vielä vähän aikaa. Olen aina halunnut olla äiti. Ajatus vanhemmuudesta tuntuu upealta, Taylor Swift kertoi Marie Claire -lehdelle.

Forbes-lehti nimesi kantrikaunottaren äskettäin maailman eniten tienaavaksi alle 30-vuotiaaksi julkkikseksi. Swift ohitti muun muuassa poptähti Lady Gagan vuosituloillaan. Laulajatar ei kuitenkaan törsäile rahojaan luksusautoihin, sillä hän aikoo käyttää rahansa tulevaisuudessa lastensa opintomaksuihin.

Taylor Swift julkaisee lokakuussa neljännen albuminsa, joka kantaa nimeä Red. Kantritähti julkaisi aiemmin tässä kuussa albumin ensimmäisen singlen, We Are Never Ever Getting Back Together, joka osoittautui heti megahitiksi. Single myi viikon aikana huimat 623.000 kappaletta. Kymmeniä miljoonia vuodessa tienaava Taylor Swift on paljastanut uuden albumin kertovan hänen epäonnistuneista ihmissuhteistaan.